Soms heb je moed nodig om het anders te willen

Soms heb je moed nodig om tegen jezelf te zeggen ‘het lukt mij even niet meer’. Durven zeggen dat het je niet meer lukt is moedig daar heb je lef voor nodig!

In het leven ren je jezelf vaak voorbij, luister je niet meer naar jouw wensen en behoeftes. Je doet de dingen die een ander van jou verwacht of dat wat je van jezelf eist. 

Het stemmetje in jouw hoofd is vaak streng en kritisch en soms weinig positief. Hoe luister jij naar dit stemmetje? Bepaalt het wat jij wel of niet doet? Vraag jij je wel eens af of dat stemmetje het eigenlijk wel zo goed met jouw voor heeft?

Coaching

Je staat voor een dilemma, een lastige keus of beslissing. Je merkt dat je veel aan het piekeren bent en als een ijsbeer door je kamer aan het lopen bent. De beslissing die je moet nemen daar kom je maar niet uit. Het lukt niet meer om tot een goed oordeel te komen waardoor de te nemen beslissing als een groot obstakel wordt ervaren.

Denk hierbij aan vraagstukken in je werkomgeving of privé context. Mogelijk heb je eerdere signalen genegeerd of niet gevoeld en sta je nu voor de uitdaging om je verder te ontwikkelen.

Iemand uit je directe netwerk of familie vragen om mee je te sparren is toch vaak lastig. Zij kennen je goed, willen je misschien niet kwetsen en hebben een emotionele binding met jouw. Soms wil je liever zelf niet dat je je netwerk belast met jouw dilemma’s.

Een onafhankelijk oor kan je helpen om je gedachten en dillema’s op een rijtje te krijgen.

Veelal in drie tot vier gesprekken heb je een goed beeld over wat jouw obstakels zijn en hoe je deze weer als startblok kan gaan zien. Je bent weer voldoende slagvaardig en hebt oog voor de patronen die meegespeeld hebben in jouw dilemma’s. 

We maken samen een scan van jouw huidige situatie. We bekijken samen welke thema’s jij centraal wil stellen en waar de blokkades op zitten. Hoe ga jij nu om met vervelende gebeurtenissen, welke vluchtroutes neem jij en hoe kan je dit weer positief ombuigen.

Deze gesprekken kunnen we tijdens een mooie wandeling voeren of binnen mijn praktijk.

Strippenkaart voor drie gesprekken van ruim 1 uur: € 200,=

Losse gesprekken van ruim 1 uur € 70,=