Body mind Release

Body Mind Release Ik help jou wanneer je vastloopt in je leven om jouw ballast los te laten en positiviteit terug te halen.
Klinkt leuk maar hoe dan? Want wat is ballast en hoe kan ik positiviteit weer terughalen als ik dat helemaal niet voel?
Stel je voor dat je je leven start met een volle ballon, vol met positieve gevoelens. Het mandje onder de ballon heeft een kleine hoeveelheid ballast, welke je meegekregen heb van je ouders en hun levens.
Dat mandje is niet zwaar en jouw ballon zit nog vol positiviteit. De ballon en mand stijgen mooi de lucht in en kunnen alles vanaf een afstand goed bekijken.
In de loop van je leven doe je ervaringen op die impact op je hebben. Die ervaringen zorgen voor angstige gevoelens en overtuigingen. Deze gevoelens gaan zich nestelen in de mand en je ballon is  positiviteit kwijtgeraakt. Maar gelukkig nog voldoende om te kunnen blijven vliegen.
In je leven  blijf je situaties meemaken die impact op je hebben. Soms heeft dit grote gevolgen en soms wat minder. De impact zorgt ervoor dat je aan die situaties negatieve overtuigingen en gevoelens koppelt. Deze overtuigingen willen deze situaties niet opnieuw meemaken. Wanneer je in een soortgelijke situatie terechtkomt zullen je overtuigingen er alles aandoen om dat gevoel niet nog een keer mee te maken. Ze zetten als het ware hun hakken in het zand en jij komt geen stap verder.
Ondertussen is jouw ballon vol positieve gevoelens steeds verder leeggelopen. Iedere keer wanneer jij een negatieve ervaringen opdoet, verlies je wat van jouw positieve gevoelens.
De ballon kan niet meer stijgen en jij kan het leven niet meer van bovenaf in alle rust gadeslaan. Doordat de ballon niet meer omhoog komt, bekijk je jouw leven, omgeving en de wereld nog maar door een klein spleetje. Je kan het niet goed meer overzien en mist de helicopterview.
Je bekijkt als het ware jouw leven, omgeving en de wereld steeds meer vanuit negatieve overtuigingen. De positieve gevoelens ben je een beetje kwijtgeraakt of zijn tijdelijk geblokkeerd.
Gelukkig kan je de opgedane ballast in je leven weer loslaten en de positieve gevoelens weer terughalen. Hierdoor kan je weer positief in het leven staan en trek je weer positiviteit aan. Het lukt je om jouw leven weer vanuit de helicopterview te bekijken in plaats door het spleetje te veroordelen.
Daar wil ik je nog bij vertellen dat jouw lichaam aangeeft waar de ballast vast zit. Denk bijvoorbeeld eens aan nek- of schouderklachten. Wanneer je deze klachten ervaart probeer dan eens voor je zelf te bekijken of jij je echt durft uit te spreken of durft aan te geven wat je wel of niet leuk vindt.
Heb je last van je onderrug? Ga dan eens na of je misschien financiële zorgen hebt of dat je je zorgen maakt om je familie of gezin?