Body Mind Release

Herken je dit?

Herken jij je ook in die persoon die zijn of haar leven goed op orde heeft? Je hebt een leuke baan waar je voldoening uithaalt, een fijne partner en kinderen. Naast je werk heb je een gezellig en druk sociaal leven en probeer je minimaal een avond in de week te sporten. Je bent tevreden en trots over wat je bereikt hebt. Voor de buitenwereld ben je iemand die zijn leven voor elkaar heeft en geen zorgen of spanning lijkt te kennen.

Ondanks dat je een fijn leven hebt kunnen er momenten zijn dat je te maken krijgt met onbalans, zowel mentaal als fysiek. Je voelt je sneller onzeker, je vindt het moeilijker om je grenzen aan te geven, je piekert meer en je zit letterlijk niet lekker in je vel.

Dit heeft zijn weerslag op je relatie, werk en hoe je naar jezelf kijkt. Misschien ga jij nog wel harder werken om het nare gevoel kwijt te raken, je trekt je meer terug of je gaat meer eten dan eigenlijk goed voor je is. De onbalans voel je ook in je lijf, je schouders zijn gespannen, je hebt last van je onderrug of ervaart spanning in je buik of darmen.

Eens in de zoveel tijd steekt het gevoel van onbalans en onzekerheid de kop op. Je kan niet echt duidelijk aangeven wat er aan vooraf is gegaan. In het verleden heb je wel eens hulp gezocht voor je spanningsklachten. Dat hielp je vaak wel even maar toch merk je dat dat vervelende gevoel steeds weer terugkomt.  

Het liefst wil je weer lekker in je vel zitten zonder stress, onzekerheid, gepieker en getwijfel. Zullen we samen op zoek gaan naar wat bij jouw voor onbalans zorgt?

Body Mind Release Ik help jou wanneer je vastloopt in je leven om jouw ballast los te laten en positiviteit terug te halen.
 
Klinkt leuk maar hoe dan? Want wat is ballast en hoe kan ik positiviteit weer terughalen als ik dat helemaal niet voel?
 
Stel je voor dat je je leven start met een volle ballon, vol met positieve gevoelens. Het mandje onder de ballon heeft een kleine hoeveelheid ballast, welke je meegekregen heb van je ouders en hun levens.
Dat mandje is niet zwaar en jouw ballon zit nog vol positiviteit. De ballon en mand stijgen mooi de lucht in en kunnen alles vanaf een afstand goed bekijken.
 
In de loop van je leven doe je ervaringen op die impact op je hebben. Die ervaringen zorgen voor angstige gevoelens en overtuigingen. Deze gevoelens gaan zich nestelen in de mand en je ballon is  positiviteit kwijtgeraakt. Maar gelukkig nog voldoende om te kunnen blijven vliegen.
 
In je leven  blijf je situaties meemaken die impact op je hebben. Soms heeft dit grote gevolgen en soms wat minder. De impact zorgt ervoor dat je aan die situaties negatieve overtuigingen en gevoelens koppelt. Deze overtuigingen willen deze situaties niet opnieuw meemaken. Wanneer je in een soortgelijke situatie terechtkomt zullen je overtuigingen er alles aandoen om dat gevoel niet nog een keer mee te maken. Ze zetten als het ware hun hakken in het zand en jij komt geen stap verder.
 
Ondertussen is jouw ballon vol positieve gevoelens steeds verder leeggelopen. Iedere keer wanneer jij een negatieve ervaringen opdoet, verlies je wat van jouw positieve gevoelens.
 
De ballon kan niet meer stijgen en jij kan het leven niet meer van bovenaf in alle rust gadeslaan. Doordat de ballon niet meer omhoog komt, bekijk je jouw leven, omgeving en de wereld nog maar door een klein spleetje. Je kan het niet goed meer overzien en mist de helicopterview. 
 
Je bekijkt als het ware jouw leven, omgeving en de wereld steeds meer vanuit negatieve overtuigingen. De positieve gevoelens ben je een beetje kwijtgeraakt of zijn tijdelijk geblokkeerd.
 
Gelukkig kan je de opgedane ballast in je leven weer loslaten en de positieve gevoelens weer terughalen. Hierdoor kan je weer positief in het leven staan en trek je weer positiviteit aan. Het lukt je om jouw leven weer vanuit de helicopterview te bekijken in plaats door het spleetje te veroordelen.
 
Daar wil ik je nog bij vertellen dat jouw lichaam aangeeft waar de ballast vast zit. Denk bijvoorbeeld eens aan nek- of schouderklachten. Wanneer je deze klachten ervaart probeer dan eens voor je zelf te bekijken of jij je echt durft uit te spreken of durft aan te geven wat je wel of niet leuk vindt. 
Heb je last van je onderrug? Ga dan eens na of je misschien financiële zorgen hebt of dat je je zorgen maakt om je familie of gezin?

Jouw investering voor het Body Mind Release traject is € 600,= inclusief werkboek en persoonlijke ondersteuning. Het traject bestaat uit zeven wekelijkse sessies. We starten met het loslaten van belemmerende en negatieve overtuigingen en gevoelens en het terughalen van positieve gevoelens. Jij leert ontdekken welke vlucht- en vechtroutes jij kiest en wat jouw angsten zijn. Uiteindelijk worden jouw patronen zichtbaar en krijg je tools mee om negatieve patronen om te zetten in positieve patronen. Jij staat na de zeven sessies weer positief, onafhankelijk en met zelfregie in jouw schoenen.

Indien je aanvullend verzekerd bent informeer dan bij jouw ziektekostenverzekeraar of zij een deel van de investering vergoeden. Heb je hier vragen over neem dan contact op met info@praktijknr21.nl