Body Mind Release

Herken je dit?

Herken jij ook dat je sneller geneigd bent om van het negatieve uit te gaan? Je voelt je sneller aangevallen door een ander, je reageert heftiger op situaties dan je eigenlijk zou willen? Wat je eerder gemakkelijk afging lijkt nu moeilijker te gaan. Je bent geneigd de schuld bij de ander neer te leggen. Je zoekt de schuld bij je partner, ouders, collega’s of werkgever. Het neerleggen van de schuld bij de ander heeft weer tot gevolg dat je minder lekker in je (sociale) relaties zit.

Eigenlijk begrijp je niet goed waar het nu mis is gegaan? Je doet de dingen niet veel anders dan je eerder deed maar toch lijkt het alsof je de grip aan het verliezen bent. De patronen die jouw altijd zo goed geholpen hebben lijken nu te schuren. Van sommige patronen ben je je bewust maar van vele ook niet.  

Wil jij je meer bewust worden van jouw onderbewuste patronen, overtuigingen en gevoelens? Wil jij loslaten wat je niet meer dient en inzicht krijgen in jouw dynamieken? Wil jij meer bewuste keuzes maken en leren naar jezelf te luisteren? Wil jij vertrouwen op jouw eigen krachten en authenticiteit?

Wil jij meer mogen van jezelf dan moeten? Wil jij met meer eigen liefde jouw keuzes maken, zodat je weer onafhankelijk en met zelfvertrouwen in je eigen schoenen kan staan?  

 

Jouw investering voor het Body Mind Release traject is € 600,= inclusief werkboek en persoonlijke ondersteuning. Het traject bestaat uit zeven wekelijkse sessies. We starten met het loslaten van belemmerende en negatieve overtuigingen en gevoelens en het terughalen van positieve gevoelens. Jij leert ontdekken welke vlucht- en vechtroutes jij kiest en wat jouw angsten zijn. Uiteindelijk worden jouw patronen zichtbaar en krijg je tools mee om negatieve patronen om te zetten in positieve patronen. Jij staat na de zeven sessies weer positief, onafhankelijk en met zelfregie in jouw schoenen.