Weer sterk en met veerkracht in je eigen schoenen staan

Herken jij dat ook?

Dat je je toch weer hebt laten overhalen om nog een zaak op te pakken? Het is druk op het werk en iedereen loopt op de toppen van zijn tenen. Jij wil je collega’s niet laten zitten met al dat werk, maar in je hart weet je dat je het er echt niet meer bij kan hebben. Je bent boos op jezelf dat je toch weer ja gezegd hebt, maar je bent ook boos op je werkgever dat zij steeds weer verwachten dat het werk opgepakt wordt.

Dat je op je werk een constante druk ervaart, vanwege de al die zaken die nog gedaan moeten worden. Wanneer dat werk af is komt het volgende er alweer aan. Het werk lijkt wel nooit af te zijn.

Heb jij ook het gevoel dat je geen nee kunt zeggen, omdat je weet dat al je collega’s het druk hebben? Jij ligt ’s nachts wakker, omdat je niet meer weet hoe je al je werk binnen de deadline af kan krijgen.

Je agenda vol staat met afspraken en daarnaast heb je nog allerlei lijstjes hebt met dingen die je nog moet doen zijn.

Je privéagenda loopt ondertussen ook weer vol met verjaardagen en avondjes gezellig bijkletsen. VHeb jij het idee dat je anderen teleurstelt wanneer jij afspraken af zegt? Zij weten alleen niet dat jij je moe en gespannen voelt en eigenlijk het liefst even helemaal niets wil.

Dat je je toch weer hebt laten overhalen om teamcoach te worden van het team van je kind. Je had je nog zo voorgenomen dat dit jaar niet te doen. Je voelt je ook wel weer een beetje gevleid bij het horen van de andere ouders dat je het zo goed deed vorig jaar en dat zij daar nooit aan zouden kunnen tippen.

Waarom lukt het je nou niet om toch gewoon eens nee te zeggen?

Waarom laat je keer op keer weer overhalen?

Waarom luister je soms niet eerst even naar je eigen stemmetje?

Dat stemmetje dat tegen je zegt dat je moe bent, een ander ook wel eens wat kan doen en jij best even een tandje minder mag doen?

Hoe zou het zijn als?

Jij weer grip op je agenda hebt en zonder schuldgevoel nee kan zeggen omdat je agenda vol is?

Jij na een werkdag de deur echt even dicht kan doen en het werk te laten voor wat het is?

Jij weer zin hebt in je werk en blij bent met de resultaten die jij hebt behaald?

Jij je werk weer leuk vindt en uitgerust wakker wordt?

Jij zelf bepaalt of je zin hebt in een verjaardag, afspraak of avondje weg?

Jij ja kan zeggen tegen de dingen die jij echt leuk vindt om te doen?

Wil jij ook?

Rust, evenwicht, creativiteit en plezier ervaren in je leven? Weer lekker slapen, zelfverzekerd zijn en minder dat je minder “moet” van jezelf en het makkelijker bij de ander kan laten. Jij weer kan ontspannen en  positief in het leven staat, met rust en ruimte in je hoofd.

Kortom hou zou het zijn wanneer je niet steeds met een gespannen lijf en gestresst hoofd rond rent. Dat je weer grip hebt op je eigen leven en niet voortdurende het gevoel te hebben dat jij geleefd wordt, zonder hier zelf nog invloed op te hebben.

Dat je weer ontspannen en met plezier je dag begint en niet in paniek schiet wanneer de dag anders loopt dan verwacht.

Coachingstraject

Het traject bestaat uit zeven sessies en wij zien elkaar eenmaal per week

Je krijgt een werkboek mee waar ook jouw huiswerk in staat beschreven

Na iedere sessie krijg jij op maat afgestemd huiswerk mee

Na zeven weken sta jij Weer positief en vol zelfvertrouwen in je eigen schoenen

 

Wat zijn de investeringen voor het traject?

Voor dit traject van zeven sessies vraag ik een investering van € 595,- inclusief werkboek en persoonlijke begeleiding.

Indien je wel heel graag deze investering wil doen maar je het bedrag niet in een keer kan betalen bied ik jouw de mogelijkheid om het bedrag in twee termijnen te betalen.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoeden enkele ziektekostenverzekeraars een deel van het traject. Neem hiervoor contact op met je ziektekostenverzekeraar of met praktijknr21.