Familieopstelling en systemisch coachen

Jij bent jouw unieke ik.

Jij weet diep van binnen wat goed voor je is en wat niet. Toch blijkt het vaak moeilijk om vol in het leven te staan, vanuit jouw eigenheid en zichtbaarheid. Je loopt al vaker tegen eenzelfde soort struggel aan. Het lijkt wel of het leven niet wil stromen en dat jouw energie stagneert. Je hebt al eens eerder hulp gezocht maar ook nu merk je dat je weer dezelfde hobbel tegenkomt, die je al zo goed kent.

Je wil zo graag een beetje meer rust. Je zou zo graag jouw grenzen aan willen geven. Je zou zo graag vanuit je hart willen handelen en niet steeds vanuit je hoofd. Je zou zo graag gezien en gehoord willen worden. Je zou zo graag zonder dat het je zoveel energie kost wat makkelijker in het leven willen staan.

Vanuit het systemisch principe gaan we ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen (relaties, familie, werk, vereniging, sport enz enz). Een systeem wil in balans zijn en daar zal het ook voor zorgen.

Jij bent onderdeel van jouw familiesysteem  

Jij draagt jouw voorouders bij je. De keuzes, verdriet, pijn, liefde en vreugde van jouw voorouders hebben direct en indirect invloed op jou. Jouw voorouders zijn jouw verborgen geschiedenis die jij bij je draagt.

Misschien herken je een patroon bij jezelf ?

Voel jij je gezien en gehoord? Welke verantwoordelijkheid draag jij bij je en past deze wel bij jou? Heb je onbedoeld het lot van een van je ouders overgenomen, waardoor jij het zo moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen?

Schaam jij je soms of probeer je er alles aan te doen om maar niet schuldig te zijn, met als gevolg dat je problemen zoveel mogelijk mijdt?

Met een familieopstelling krijg je inzicht in de dynamieken en patronen die vanuit jouw systeem zorgen voor verstrikkingen

Jij kunt vanuit deze inzichten weer nieuwe bewegingen maken. 

Middels een individuele familieopstelling kan ik je helpen om inzicht te krijgen in jouw patronen en dynamieken. Met dit inzicht kan jij weer in beweging komen.

Jouw investering is € 85,00 per sessie