Over mij

Sandra Heemskerk (1970) studeerde in 1995 af in de richting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Haagse Hogeschool.

Zij ging werken met jongeren die vastliepen in hun thuissituatie en geen eigen plek meer hadden. Na de geboorte van haar zoon werd zij adviseur binnen de justitieketen. Hier heeft zij geleerd om de mens in zijn waarde te laten, mee te veren, onbevooroordeeld te zijn, te luisteren, te spiegelen, te laten, te voelen, mens te zijn, het kwade niet alleen als het kwade te zien en geloof te hebben in verandering.

De verandering kwam nadat zij een coachingsopleiding afgeronde. Zij geeft aan dat het krachtig en moedig is om een hulpvraag te formuleren en er mee aan het werk te gaan. Het is een reis die we samen aangaan, zonder oordeel waarbij jij als cliënt centraal staat.  Het gaat uit van de kracht van de mens en zijn netwerk.

De leidende principes die Sandra hanteert gaan uit van zichtbaarheid, authenticiteit en eigen leiderschap.

Sinds 2020 is Sandra werkzaam als coach, Body Mind Release therapeut en Systemisch Coach. Regelmatig krijgt zij te horen:

  • Ze heeft een open en rustige houding welke uitnodigt om in gesprek te gaan.
  • Ze stelt heldere en prikkelende vragen.
  • Ze legt de vinger op de zere plek en helpt met het vinden van de thema’s, ook wel inzicht krijgen in de blinde vlekken.
  • Ze weet veel woorden terug brengen tot de essentie, waardoor er weer grip ontstaat.
  • Ze luistert, stelt rake vragen en spiegelt waardoor jij weer in beweging komt.

Sandra heeft middels opleidingen en (werk)ervaring kennis over diverse probleemgebieden waar jij als mens in vast kan lopen.

Sandra heeft de opleiding systemisch coachen gevolgd bij de bewustzijnsfabriek, de Academie voor Familieopstellingen en bij het Bert Hellinger instituut.

Sandra heeft in haar privéleven, fysiek en werk enige hobbels gekend en weet hoe het voelt wanneer er zich ingrijpende gebeurtenissen voordoen. Zij heeft ervaren dat je van crisis weer naar kracht kunt groeien. Het is soms nodig om pijn te voelen om weer in beweging te komen. Je eigen leiderschap weer terug te krijgen over je leven met al zijn dilemma’s en keuzes.

Wat verder nog leuk is om te weten is dat Sandra dicht bij de kust woont samen met haar twee volwassen kinderen en luidruchtige teckel. Sandra sinds jonge leeftijd gehoorapparaten draagt en weet wat de impact van tinnitus en hyperacusis is. Zij geniet van het fijne leven met haar partner, vrienden en familie. Daarnaast houdt zij van lezen, fietsen, marktplaats afstruinen, een oude caravan op pimpen en er mee op reis gaan.